28.7 C
Craiova
joi, 27 iunie, 2024

Impact mortal

O fată de 18 ani şi-a pierdut viaţa, iar un tânăr a ajuns la spital grav rănit, după ce autoturismul cu care se deplasau s-a izbit de un stâlp de iluminat public.

 

Otilia J., de 18 ani, şi-a pierdut viaţa în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident rutier petrecut pe strada Piteşti din Slatina. Fata se afla într-un autoturism Opel Astra, condus de Sorin Constantinescu, de 19 ani, din municipiu. Şoferul, care avea permis de conducere din acest an, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, maşina a pătruns pe contrasens şi s-a lovit cu partea laterală dreapta de un stâlp de iluminat public. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a încolăcit pe stâlp. Fata, care se afla pe locul din dreapta faţă al maşinii, a fost rănită grav, fiind scoasă dintre fiarele contorsionate de un echipaj de la Descarcerare. Cu tot eforul medicilor de a-i salva viaţa, Otilia J. a decedat la scurt timp după ce a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Şoferul s-a ales cu fractură la un picior şi a rămas sub supraveghere medicală.

 

Neatenţie fatală

 

Câţiva martori spun că autoturismul în care se aflau cei doi tineri circula cu viteză mare. Cazul a fost preluat de un echipaj de la Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR) Olt pentru cercetări. „Accidentul s-a produs din cauza neatenţiei în conducere. La faţa locului au fost găsite urme de frânare pe o distanţă de peste 30 de metri. Deocamdată, nu putem spune dacă tânărul circula cu viteză mare. Cert este că acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului“, a declarat Valentin Paraschiv, din cadrul SPR Olt.

Sorin Constantinescu este cercetat pentru ucidere din culpă şi riscă până la şapte ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII